Da flytter jeg!!!!

Wow sier jeg bare!

Da er det offisielt. Etter måneder med planlegging ble det endelige valget å flytte til Malta og bli offisielt samboer med kjæresten. Nå skal det sies at veien hit har vært lang og humpete. Men Gud å spennede😉

Jeg visste ikke engang hvor Malta var den dagen kjæresten sa han hadde fått jobb der. ( vi var faktisk ikke engang offisielt sammen da)

Men dette føles så bra på alle måter. Malta er en fantastisk øy og jeg bare elsker sol og varmen. Åpne mennesker og følte meg fort hjemme.

For meg som er uføre og ikke jobber var i starten det å komme til et nytt land veldig vanskelig. Men den som gir seg er en dritt. Skaffet meg venner og jobber frivillig i en herlig liten bruktbutikk.

Men vil absolutt anbefale alle som en gang i livet får en slik mulighet til å gripe den!!!lever bare en gang. Er mange som har hatt mange meninger om min flytting men dette handler jo om mitt liv og min lykke😉

Leve og ikke bare eksistere !!!

2 kommentarer om “Da flytter jeg!!!!

Legg til din

  1. Artig å lese. Jeg kom hjem på lørdag etter en uke på Malta. Og fikk lyst til å ta ett år der. Hvordan går man frem når man skal flytte dit som normann? Bare å dra ned, få seg jobb og det er det? Mye papirarbeid?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: