AirBaltic kan ta seg ei bolle!!

Altså jeg mener mer upunktlige skal man lete lenge etter. Jeg reiste til Norge for snart 2 uker siden og da var dem veldig forsinket fra Malta. Så raskt at mitt neste fly fra Riga til Norge ville bli vanskelig å rekke. Vi som skulle videre løp til gaten. Der står flyet men gaten var lukket og dem bare reiste!! 2 minutter mer var det dem kunne ventet. Vi måtte gå å bli ombooked til neste fly. 5 timer venting når man allerede hadde flydd hele natten. Jeg var utslitt og sur og de i billettservice var frekke og lite hjelpsomme. Fikk en kupong på hele 3.50 € !!holder ikke til en kaffe på costa engang det🙈

Men der var det ikke slutt. Søndag kveld skulle jeg reise tilbake med det samme selskapet og allerede da jeg kom ned til gaten stod det at det var 30 mkn forsinket. Dvs at da ville jeg ikke rekke mitt neste fra Riga denne gangen heller. Kjente stresset tok meg og jeg prøvde å prate med hun i gaten. Som kun pratet engelsk og ikke skjønte min frustrasjon.

Ja ja forbedrede seg på en ny rundtur. Da vi endelig kom til Riga ble flyet akkurat tatt vekk fra tavla. Så nok en gang klarer ikke flyselskapet å holde igjen i et par minutter!! Hvordan klarer dem å bære så forsinket hele tiden men ikke klarer å vente på sine egne passasjerer??

Ny runde i billettluken og klokken nærmet seg 23.. kjente angsten kom og svetten rant og dette var ikke noe moro. Ble litt i overkant hissig på den samme ufine dama som jeg hadde møtt der uken før. Hun truet med å hente politiet om jeg ikke slappet av. Enda jeg sa jeg slet med kraftig angst fortsatte hun å være krass og kjefte!!!

Hvor er medmenneskligheten??jeg var på gråten og hun var mer opptatt av at jeg skulle roe meg.

Ikke noe fly den natten så ble hotell og taxi for så å skulle vende tilbake kl 6 om morgenen !!ja da ble det jo mye søvn tenkte jeg.

Så en flytur som skulle vare i 6.5 time med en rask mellomlanding endte med 4 land på 24 timer😜

Så dette flyselskapet bruker jeg aldri igjen. Jeg forstår at det vil oppstå forsinkelser til tider men hver gang??og med en så dårlig service og spesielt med oss som sliter med angst og mye mennesker fra før.

Jeg elsker å reise og ikke hatt noen slike opplevelser med andre flyselskap. Dem venter og tar godt vare på passasjerer.

Og hvor vanskelig er det å dra munnviken oppover ??neida nebbete og frekk er selve svaret på AirBaltic.

Når jeg endelig var hjemme i Malta kjente jeg meg 10 kilo lettere selv om jeg er helt døgnvill enda.

Så skal du ut å reise??sjekk de du skal reise med. Alt fra ekstrautgifter og hva andres opplevelser er!!

AirBaltic får stryk karakter av meg!!!

Men nå venter stranden og solen på meg☀

Enjoy😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: