Lavkarbo,sommerkropp og det evige slankehysteri

Først vil jeg si at jeg kan være den første til å innrømme at ja jeg også er opptatt av alt som har med å skulle være slank og trent. Men synes dette har tatt helt av. Man ser så mange blogginnlegg og Instagram innlegg om dette. Nå er jo FIT det nye skinny!! Og dette er et like usunt og falskt bilde av hvordan ting egentlig er.

Alle de bildene vi ser er stort sett topptrente som konkurrerer innenfor fitness med en enorm lav fettprosent. Og helt ærlig tror jeg ikke de fleste aner hva dem ofte gjør med kroppen sin føre hver konkurranse.

Vet mange har skrevet om disse tingene før meg og mange delte meninger.

Selv har jeg gått ned mange kilo med endring av kosthold og trening. Etter 3 barn, masse medisiner og diverse stoppet vekten tilslutt på 123 kg. Den veien derifra var lang og tøff.

Når jeg leser innlegg fra de flotte trente jentene som mener at å ikke se ut som dem kun er latskap blir jeg kvalm!! For meg blir det besten som mobbing. Dem sier du ikke er bra nok og ikke er sunn uten sixpack og sprettrumpe.

Hva slags bilde skaper vi for våre barn. Og dette gjelder guttene også. Hver eneste shampoo reklame for menn så er det sixpack osv.

Vet at det er slik samfunnet er blitt men bare fordi det er slik må jeg da vel ikke være enig?

Legger ved bildet av meg på mitt tyngste og 8 år senere.

Ja det tok meg 8 år uten juks for å komme ned i en sunn vekt hvor jeg holder meg. Men skinnet er igjen. Etter 3 fødsler blir ikke det borte. Og å fjerne det koster enormt mye.

Å gå på stranden i bikini er til tider utrolig slitsomt for man ser man blir sett på. Og det er ikke akkurat med beundring.

Nei jeg blåser i alt dette med sommerkropp og tar meg heller en sjokolade imellom. Fordi livet skal nytes. Alt handler om balanse uansett om det handler om det fysiske eller psykiske.

Nyt sommeren☀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: