Hekta på vampyrer og varulver. …

Jeg er totalt hektet på alt som har med vampyrer og varulver å gjøre. Har tre favorittserier:

Vampire diaries

The originals

True blood

Vampire diaries begynte jeg å se da den startet på TV. Og var nesten uutholdelig å måtte vente en hel uke på neste episode. Som alle andre jenter så synes man jo at både Damon og Stefan ikke var vonde å lene øynene på;) spesielt elsket jeg elsk og hat forholdet de to brødrene har gjennom hele serien. Og enda bedre den episke kjærligheten mellom Elena og Damon❤ skal ikke avsløre så mye for de som ikke har sett denne. Men liker du litt overnaturlige creatures og elsker en god kjærlighetshistorie så er denne absolutt å anbefale.

Den er på 8 sesonger og ferdigspilt ,noe som var fryktelig trist. Og jeg skal innrømme at i siste episoden kom det tårer. Dem har vært utrolig flinke i måten dem har avsluttet på. Og den 8 sesongen ga mange overasskelser.

Noen av sesongene finner du på #Netflix , # hbo nordic eller #Viaplay

Så er det da The Originals som jeg ikke er ferdig med og som fortsatt går på TV. Er nå på sesong 3 og man kan ikke gjøre noe annet samtidig for å si det slik. Nå henger jo Vampire Diaries og The originals sammen på en litt egen måte. Så liker du den ene liker du den andre. Vil si at The originals går dypere i historien. Noe tittelen sier selv egentlig. Men begge to er både blodige og fylt med kjærlighet og magi.

Denne finner du også på de samme nettstedene som Netflix, Viaplay og hbo.

Så den siste av favorittene er da True Blood. Den lever opp til navnet sitt med en blodig, seksuell og ganske gal serie. Dem har dratt vampyrfilmer til spissen og samme med det andre overnaturlige. Her og handler det om den gode og onde vampyr og heksejakt på dem. Hovedpersonen er selvfølgelig en søt og uskyldig blondine som blir dratt inn i alt kaoset.

Så da er det bare å finne frem pledd og snacks. Ikke la kjæresten få kontrollen på lang stund og nyte:)

Beyoung❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: