Et skritt av gangen

De siste ukene har vært preget av mye uforutsette stressmomenter hvor alle ikke enda er løst dessverre. Dette har preget min angst og gjorde min nedperiode lenger enn vanlig. Og jeg er sliten.

Joda jeg sover nogenlunde men mat og andre ting er det ikke like mye rutine på. Når kjæresten som før nevn jobber skift blir jo også jeg døgnvill. Legge seg uten han er en tilvenningssak.

Men endelig i dag klarte jeg det! Jeg fikk på meg solkremen og bikini og dro den skjelvne og angstfylte kroppen min ned på stranden.

Mange har spurt meg før om hvorfor gjør du det om du er så syk????

Jo fordi å låse meg inne vil bare være å fore feil ulv.

Noen ganger tar angsten over..og da må jeg gi meg selv litt creds bare for å komme meg ut av sengen.

Dette er noe jeg vil skrive ofte om da dette er min hverdag. Blitt en del av meg og jeg lærer hver dag nye ting om hvordan jeg kan takle utfordringene.

Alle elsker vi den følelsen når vi har oppnåd noe og gjennomførte det selv om hele kroppen strittet imot. Hender til og med man ler av det etterpå og tenker men dette var ikke farlig??

Sånn er angsten. Den tar pusten fra deg men den dreper deg ikke.

Men som sagt jeg kom ut døren og kjente pulsen steg. Svimmel og kvalm. Flere ganger følte jeg for å snu,men noe i meg dro meg videre. Sta er jeg ihvertfall;)

Vel fremme fant jeg en liten plass blant alle menneskene( og tro meg det var ikke få). Nesten helt nede ved vannet la jeg meg ned med musikk i ørene og nøt solen. Noen svømmeturer ble det også.

Etter en liten stund kjente jeg at pulsen sank og jeg merket hver eneste muskel slapp spenningen. For alle som har hatt angst vet hvordan denne følelsen er. Kan ikke beskrives med ord. Bare pure pleasure. 😉

Så 4 timer senere kjente jeg på at da hadde jeg blitt nok stekt.

Mission accomplished 💜

Så ikke gi opp uansett hvor hardt du står i det. Alltid vil du ta tilbake kontrollen og mindre skummelt neste gang.vær stolt av alt du gjennomfører uansett hvor smått det virker.

Beyoung❤

2 kommentarer om “Et skritt av gangen

Legg til din

  1. Sterk du jenta mi, håper det roer seg rundt øra våre snart så den deilige og noe varme sommeren som bare varer til Oktober/November kan nytes 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: