Jeg vil men får det ikke til!

Ikke blogget på et par dager da jeg ikke har hatt hverken overskudd eller lyst til noe. Slitt med formen noen uker og forrige dagen skjedde det jeg hater mest: panikken tok over:( vært så svimmel og kvalm mens hodet har kjørt akkurat som det har ønsket selv. Å komme seg ut av døren er nesten som å løpe maraton.

Jeg var alene selvfølgelig og skulle bare dusje. Bena sviktet og panikken tok helt av. Var sikker på jeg skulle dø. Ikke hatt det slik på mange år og selvfølgelig skremmer det.

Jeg brukte alle triksene jeg har lært meg og tilslutt endte jeg opp med å bestille legetime. For bedre å sjekke at ikke det er noe fysisk.

Min samboer ble jo en smule stresset av å ikke være her mens det stod på også. Men han fulgte meg jo til legen.

Men nå ble det da å gå til en øre-nese-hals spesialist for å teste ut om jeg har fått tilbake krystallsyken. Den er ubehagelig nok i seg selv, men så varmt det er her nå er det nesten umulig å bevege seg ute på dagen.

Men dette skal ikke ta knekken på meg nå heller. Finner noe positivt hver dag uansett;)

Kommer sterkere tilbake💜

4 kommentarer om “Jeg vil men får det ikke til!

Legg til din

  1. Du gir ikke opp Bettina og det er det viktigste ❤ Veldig kjent det du skriver. Den smellen har jeg hatt gang på gang. To skritt fram og et tilbake. For min egen del, føler jeg at når det har vært en lengre periode som har vært bra så er "motbakken" tung. Kanskje mine forventinger blir for store, da skal jeg klare alt! Etter 100 år med angst, har jeg lært mye om meg sjøl. Å nei da, er ikke kvitt driten men har senka krava til meg sjøl og krav som jeg "tror" andre har til meg! Det har gjort underverker, lykke til Bettina ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: