Nav mot folket- et svik uten grenser!

Jeg kjenner det koker i meg og vil kaste meg litt på den diskusjonen ang nav og deres såkalte hjelpeapparat.

Selvfølgelig hjelper dem mange men til hvilken pris og hvor mange får egentlig det dem har krav på. Er så vanvittig mange lover og regler som ikke hører dette århundre til.

Siste nyheten er at personer på rømmen mottar stønad fra nav og dem ikke kan stanse utbetalingene!!! Selvfølgelig kan dem det.

Selv opplevde jeg dette da jeg hadde fått min yngste sønn.lå på sykehuset og venter mine rehabiliteringspenger. Da dem ikke kom ringte jeg og hva fikk jeg til svar???

" Vi har stoppet dine utbetalinger da du ikke er i et aktivt behandlingsopplegg"!!

Hallo jeg ligger og fødte igår sa jeg. Å har du det sa damen da.

Dette stod klart i mine papirer og jeg mener når jeg hadde fått innvilget engangsstønad og vært gravid i 9 mndr burde dem virkelig visst bedre. Så der lå jeg da med en nyfødt baby og uten penger. Spurte når jeg skulle få pengene og fikk til svar at det hadde dem 1-3 mndr behandlingstid på!!! Hva slags måte er dette å behandle syke mennesker på?? Fordi dem gjorde en feil og med 1!!! Tastetrykk stoppet mine penger skulle bruke lang tid på å gi dem tilbake. Endte opp med å måtte søke sosialstønad hver 14 dag frem til dem var ferdige .

Så det at dem ikke kan stoppe til de som ikke skal få er bare visvas. Er så mye dem bruker penger på som ikke dem kan rettferdiggjøre på noen måte.

Alle vi som har kjempet i dette systemet vet hvor hardt det er først å få enten uføre eller andre stønader . Og ikke minst beholde dem. Syke mennesker som er utslitt må bevise gang på gang at dem faktisk er syke.

Nå som jeg selv har flyttet til utlandet mister jeg ung uføre stønaden på min utbetaling. Dette er snakk om flere tusen kroner i mnd. Og pga lang behandlingstid må jeg tilbakebetale det jeg får "for mye" når det nye vedtaket er ferdig. At ikke ung uføre er eksportbar er helt tullete og aldri fått forklaring på hvorfor .

Jeg skatter faktisk til Norge på samme måte som alle andre av pengene. Men allikevel skal jeg altså miste nesten 70000 i året pga en regel ingen forklarer!!!

Så nå er det på tide at dem våkner opp og gjør det som er riktig. Ikke drive en heksejakt og ta mer fra de som allerede har lite.

Når ting fungerer i teorien og ikke i praksis må det endringer. En dag er det Kansje noen som bryr seg! Skulle sett at dem satte alle politikere et år på uføre og sende dem ut i den virkelige verden vi andre lever i uten noen goder!!!

Dagens utblåsning og alle dere som er rammet av en eller annen sykdom!! Stå på og ikke gi dere!!

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: