Fordi vi fortjener det❤

God lørdag alle sammen;)

I dag har jeg og min bedre halvdel hatt en hel dag ute i det flotte men nesten for varme været. 34 grader og nesten ikke vind ble til tider litt hett. Skal ikke klage egentlig men er visst en liten heatwave på vei inn nå og snakk om ca 39 grader til uken🙈 Men vil da skryte litt av at vi er blitt brune ihvertfall.

Reiste en tur på Jysk faktisk og fikk hentet oss overmadrass da den sengen vi har er basic bare fjører. Så satser på bedre søvn i natt( meget etterlengtet)

Deretter ble det igjen den berømte Black Gold frokosten og sparkling water.Siden Anders endelig har fri hele helgen må vi nyte tiden sammen og ikke bare ligge på stranden.

Tilslutt ble det for varmt for meg og føttene mine hovner dessverre fort opp nå så da tok vi å ruslet rundt og tittet i butikker. Og endelig fant jeg en hvit bikinibukse😉 Er ikke så lett å få dem i normale str her nede og nesten gitt opp håpet.

Etter 8 timer farging med busser og to kjøpesentre senere var det godt å komme hjem. Lage oss en god middag som idag ble pasta carbonara:)

Så nå er det WOW på gubben og musikk og sofa på meg. Ble også en liten FaceTime med mine to yngste sønner som er på bobiltur på norske veier;) så herlig å prate med dem❤

Later ppl.

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: