Vær glad i deg selv

Hei hei alle og god mandag 😉

Ikke hver dag man finner noe å blogge om eller Kansje blir litt nervøs for at man kan bli for personlig. Men er vel bare jeg som setter de grensene? Den siste tiden har tankene og følelsene gått mye til å tenke på fortid og fremtid . Hvor har jeg vært? Hvor skal jeg?

Dette er noe som til tider kan føre til endel overanalysering av enkelte situasjoner eller hendelser. Den minste setning eller ting kan sette i sving hundrevis av spørsmål . Og det er jo tilslutt meget irriterende.

Men som sagt det som oftest dukker opp er å kjenne på hvor mange nære man igjennom tiden har "mistet". Når du ikke er slik dem ønsker eller kommer med krav så er dem der ikke lenger. Noen ganger velger man det selv og man vet man har det bedre uten .

Når noen du har stått nære i lang tid plutselig blir som en fjern bekjent og man hele tiden lurer på hva man gjorde galt eller hva som ikke er bra nok lenger. Selvfølelsen får en knekk og man blir skeptisk til å slippe nye mennesker innpå seg. Men slutter man egentlig å bry seg eller være glad i dem? Nei mener jeg. For hadde vi ikke brydd oss ville vi ikke reagert med såre følelser.

Dem sier jo at de som står deg nærmest er de som kan såre deg mest og det stemmer.

For litt siden skrev jeg et innlegg om at blod ikke er tykkere enn vann. Noe jeg har fått erfare på godt og vondt.

Men største problemet er tilliten som for hver gang blir mindre og man må jobbe ekstra hardt og tørre å slippe ned murene.

Heldigvis har man alltid de få nære som er der betingelsesløst og uansett hva som måtte skje.

Mine beste råd er egentlig at vær ærlig , si du er glad i de du har rundt deg( og vis det). Lær deg og si nei uten dårlig samvittighet og stol på dine egne følelser og valg. Ja man kan få noen skikkelige bomturer men man lærer.

Take care💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: