Isle of MTV Malta 2017

Hei hei alle sammen;) nok en varmt dag her på Malta og her ligger jeg med ac på full guffe.

I går dro jeg og samboeren til Valletta etter han var ferdig på jobb. En av årets større begivenheter her på øya har nå pågått en snau uke og i går var det duket for det store gratisarrangementet 😉 Det er på sitt 11 år nå og utrolig populært. Dem sier det er en av Europas største gratis arrangement. Og det var mennesker overalt i alle aldre.

Noe jeg la bra merke til er at ja det serveres alkohol og folk er tørste som andre steder. Men de eneste fulle jeg så var ikke maltesere:p

En helt annen drikkekultur her og dermed også et flott sted å dra til og med sammen med barna.

Dem hadde en streng sikkerhet for å komme inn og vi måtte gjennom bodysearch og metalldetektor ble brukt. Veskene ble også nøye sjekket.

Musikken var ikke helt min smak men når dj kom på ble det bedre. Kan jo si jeg føler meg en smule gammel når jeg ikke engang kjenner musikken dem spiller på MTV 🙈men er utrolig glad for at vi dro dit og fikk med oss dette. For min del så var det 50000+ mennesker der og det gikk veldig bra faktisk;) må jo gi meg selv klapp på skulderen👏

Så mye dem har av festivaler og arrangementer på Malta synes jeg mange av dem er ihvertfall verdt å få med seg minst en gang.

Jeg og Anders koste oss veldig og hadde en ordentlig Date med biffmiddag først og bare tittet på livet. Valletta er bittelitt dyrere enn andre steder men er tross alt hovedstaden.

En av stedene man kan få med seg litt av den fantastiske solnedgangen er i Valletta. Enda så lavt den hang her varmet den enda.

Så dagen var meget bra med romantisk middag, solnedgang og høy musikk 😉 Og tror absolutt jeg kommer til å dra tilbake neste år om vi får muligheten☺

Blogges

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: