Ferie med barna del 1❤

Da har de første dagene av årets sommerferie med barna bare flydd unna. Og selv med noen avlyste planer har vi så langt kost oss. Heldigvis har været ikke vært det verste som noen ganger norsk sommer kan by på. Sol og ca 21 grader er innafor.Da vi er hos bestevenninna mi når jeg har dem på samvær så finner vi jo på endel sammen. Både grilling og bading og småturer ut.

I går dro vi til Holmenkollen siden hennes samboer har bursdag snart og han skille få prøve Zipline. Slepper deg i sele fra toppen av hoppbakken og ned hele unnarennet. Både høyt og langt. Hater at jeg er så pinglete med høyder for så faktisk utrolig morsomt ut.

Vet ikke om han var like klar som han viste her men;)

Jeg og yngstemann ble med opp mens dama hans og resten av ungene stod nede i bånn og ventet.

Den turen opp var en slitsom klatretur, da jeg er temmelig utrent. De trappetrinnene opp unnarennet er ikke bare bare og kjente det brant i lårene.

Gutta elsker slike utflukter og synes jo han var kjempetøff som gjorde dette. ( jeg og faktisk) Bursdagsgave man husker ihvertfall .

Etterpå måtte vi selvsagt en tur på McDonald's med alle ungene som dem hadde skreket om lenge, men også fikk litt fra på søndagen. Er vel liv med litt ekstra i ferien??bare så synd vi voksne også koser oss ekstra mye:p Men følte vel at etter den treningsøkten i Kollen tålte jeg en burger.

Bare at må innrømme det ble junk i dag også…babb fra Dahlern på Årnes. En av de beste som finnes og nytes stort sett hver gang jeg er i Norge

Så nå etter masse junk, ryddet ut av nesten hele kjelleren og unger har badet og lagt seg ligger jeg her å ser the 100 og klør som en hal på et av de 500 myggstikkene jeg føler jeg har fått. Jeg trodde Malta hadde mygg men dette må være ekstremt!!! Dem er overalt og bryr seg ikke om hva man bruker for å holde dem vekk.

Avslutter dette enkle og informative blogginnlegget med å ønske dere god kveld og et par litt funny bilder💜

Beyoung💜

4 kommentarer om “Ferie med barna del 1❤

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: