Å fly med angst og klaustrofobi.

Å slite med angst og klaustrofobi er en ting , men når man skal utfordre den er noe helt annet. Vet at hver gang jeg skal inn på flyet kan jeg få et anfall eller merker det kommer føre jeg drar til flyplassen. Det koster utrolig mye krefter og "verktøy" for å gjennomføre enkelte ganger.

Som i dag var det absolutt ikke en bra dag å reise på. Merket det allerede igår kveld at jeg gruet meg. Men jeg lar meg ikke stoppe.

Skulle selvfølgelig ha mellomlanding i Frankfurt og her sitter jeg da. Kvalm ,svimmel, nummen, redd og alene. Tårene presser seg på fordi jeg lar angsten komme istedenfor å kjempe mot den. Svetten renner nedover ryggen og føler alle ser på meg.

Men dette er en del av meg. Jeg har valgt dette og jeg har aldri tenkt å slutte å gjøre ting.

Men akkurat nå frister det å bare flykte og ikke sette seg på neste fly om en times tid. Og ber mest om at jeg skal få pusten og kroppen tilbake føre jeg må inn dit igjen.

De som aldri har opplevd angst eller panikk kan faktisk ikke forstå hvordan man hver dag må kjempe seg gjennom å føle seg redd for å dø eller ikke bli "seg selv" igjen. Man mister totalt kontrollen. Og å da sitte innesperret i et fly mange tusen meter oppe i luften er noe av det tøffeste jeg gjør.

Føler meg kjempestolt hver gang jeg har kommet gjennom det og vet det er en stund til neste gang. Men følelsen av å ikke være "normal" og at man setter seg på toalettet og puster så man høres ut som man er i fødsel er ganske utfordrende.

Min største redsel er å kaste opp eller svime av på flyet. Har opplevd det en gang før som ungdom men pga andre ting. Man føler man får et hjerteinfarkt og tenker at nå er alt over.

Ja høres Kansje utrolig dumt ut og hender jeg må le litt av meg selv og tankene. Men når jeg står midt oppi det som i dag er ikke latter som er fremtredende.

Nå skal jeg legge meg litt ned på noen seter her og høre på litt Lindsey Stirling så Kansje jeg roer meg ned.

Jeg er tøffere enn Thomas toget!!!

Beyoung💜

2 kommentarer om “Å fly med angst og klaustrofobi.

Legg til din

  1. Du er flink jenta mi, som gjør dette annenhver måned. Snart hjemme og heldigvis en stund til neste gang. Skal bli godt å få deg hjem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: