Endelig kan man puste igjen!!!

Etter to tøffe og ekstreme hetebølger hvor man omtrent har blitt låst inne var det godt at Anders hadde litt fri her om dagen og vi tok en tur ned på stranden. Smarte som vi er ventet vi selvsagt til ettermiddagen . Det var utrolig godt og endelig få kommet seg ut og kjøle seg ned i sjøen. Litt ro for både kropp og sjel med noe annet enn de samme fire veggene man har sett for mye av den siste tiden.

Mange tror at å bo i syden er bare ferie og kos hver dag, men når det kommer slike perioder med f. Eks hetebølger blir man litt "fanget". Eneste man nesten orker er å sitte inne med ac på og å gå til butikken gir deg følelsen av å miste en halvliter med kroppsvæsker. (Og den ligger 1 min nedi gaten her)

For de som er lik meg og sliter med psyken fra før er slik ekstremvarme ekstra slitsomt . Blir nesten like fort deprimert og mer anfall siden kroppen har null energi. Så kan jo si at når dem sendte ut den ene varselet etter det andre om å holde seg inne og være forsiktig hjalp det ikke akkurat på humøret . Syntes også fryktelig synd på min kjøre samboer som gikk til jobb hver dag i denne varmen.

Nå er vi midt i sommersesongen her og enda ikke i den varmeste tiden men heldigvis synket til "bare" 34 grader;) så i går tok vi oss til og med en tur ut blant mennesker!! Slike avbrekk fra vår hverdag med hans jobb i igaming og min "jobb" her hjemme trengs når dagene har vært lange og tøffe.

Håper på mer innholdsrike og lengre innlegg nå fremover da jeg endelig kan puste litt mer normalt 🙂

God lørdag alle sammen.

Beyoung💜

2 kommentarer om “Endelig kan man puste igjen!!!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: