1 års anniversary❤

Når man skal feire 1 år som offisielle kjærester må man nesten gjøre det skikkelig. Og for oss ble det feiring på vårt vis:) siden Anders jobbet til 1 på natten fikset jeg alt til han kom hjem. Vasket leiligheten, kjøpte inn gaver og tente masse telys.

Jeg bare elsker å overraske han og skjemme han bort.

Dagen har bestått av frokost på Black Gold og istedenfor å dra ut og spise ble det hjemmelaget middag. Pulled Pork og potetgrateng. Anders er utrolig flink med mat og smakte herlig.

Dette året vi har vært sammen har vært fullt av mange utfordringer og store opplevelser. Alt fra Springsteen konsert i Gøteborg , valenshow i Tønsberg til restaurantbesøk i Valletta og andre steder her på Malta. Dater i både Norge ,Sverige og Malta . Med han har jeg opplevd så mye jeg aldri ville opplevd ellers. Han har utfordret meg og min angst på en positiv måte. Med han føler jeg meg trygg når vi drar ut og alltid med beskjed om at vi drar om det blir for mye. Han er en mann med god arbeidsmoral og vil frem. Er utrolig stolt av han og liker det han får frem i meg.

Noe vi er veldig gode på er lange samtaler utover kvelden og natten. Da løser vi(prøver ihvertfall) problemene og diskuterer alt fra politikk til hvordan vi har det sammen. En kommunikasjon som stadig fører oss nærmere hverandre.Har vi et perfekt forhold?? Nei absolutt ikke ,men jeg vet han er den rette mannen for meg. Vi kommer oss gjennom alt med å stå sammen. Skal man løpe vekk ved første problem kan man aldri være i et forhold. Vi synes begge to at dette er verdt å jobbe for.

Elsker denne mannen og finner man en slik kjærlighet skal man ta godt vare på det. Jeg ser frem til mange flere år og vi har enda så mye spennende foran oss.❤

Beyoung💜

2 kommentarer om “1 års anniversary❤

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: