Dagens lille utblåsning!!!

God kveld godtfolk;)

Sitter litt her for meg selv etter middagen og har tenkt litt på denne dagen og de siste ukene. Og føler nesten det er rart jeg ikke har gått litt i fosterstilling i sengen og blitt der!!!

Litt av en neverending story for tiden med det uendelige spørsmålet om hva skjer next ?

Så kjenner en liten utblåsning er på sin plass:

Vært innom både at vi skulle selge bilen, bytte leilighet, endre jobb igjen osv…og alt bunner i økonomi!!! Takk nok en gang nav og herlige velferdsnorge som synes at man skal virkelig gjøre ting vanskelig for de som allerede sliter.!!! Men har jeg satt meg ned for å gi opp?? Nei ikke min stil.

Så isteden har jeg nå svidd av penger for å rydde opp det jeg kan. Min fysiske helse har vært ganske ute av kurs og endt nå opp hos kiropraktor og videresendt til røntgen og så kan man begynne med behandling. Så videre til hudlegen og nok en gang videresendt til sykehus for fjerning av noen føflekker.

Alt dette er viktige ting å få gjort for min helse både fysisk og psykisk. Men det koster!!! Betaler skatt og har full helseforsikring men allikevel punger ut tusenlapper på tusenlapper.

Nå har jeg selv valgt å flytte ut av Norge men skatter fortsatt mer enn jeg ville gjort til Malta f.eks fordi jeg ikke kan jobbe som "normale" folk. Heldigvis er det litt billigere her enn hjemme i Norge men uansett synes jeg helse i verden er ute å kjøre. Jeg mener 6-800 Kr for en time hos en psykolog hvis du ikke kan vente 6-12 mndr på en statlig en?? Hvem har råd til noe slikt 3-4 ganger i mnd på en ussel uføretrygd da!!???? Og dette gjelder i alle land uansett. Dem må stemme over om dem vil sponse kreftsyke med gratis medisin så dem kan få best mulig sjans til å bli friske.

Mennesker skal ikke settes en prislapp på!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: