Når hjernen jobber overtid.

Alle har vi de dagene eller nettene når hodet og kroppen er totalt uenige om hva dem skal gjøre. Og spesielt når du kjenner at du er veldig klar for sengen, legger deg ned og hjernen starter sitt største maratonløp ever!! Jo takk skal du ha lissom. Nå er jo virkelig tiden for å tenke på alt du Kansje skulle gjort, ikke gjort, og den evige analysen av alt som har skjedd og ikke har skjedd enda.

Hvordan finne roen???

Nei hadde jeg hatt det svaret ville jeg vel vært rik.

Vet at veldig mange tyr til sovemedisin for å få de timene dem trenger . Men selv har jeg fått et hat mot medisinering om jeg ikke er så syk jeg ikke kan stå på bena.

Å legge seg alene i mørket når man har en psyke som allerede er i helspenn og da får enda mer rom for å utfolde seg kan drive deg til vanvidd. De destruktive tankene og angsten som oftest kan medfølge. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har drevet pusteøvelser og til slutt endt opp foran TV eller vandret rundt for å finne litt ro.

En av de få tingene som hjelper oftest er å spille slike teite spill som candy crush eller farm hero saga til jeg ser dobbelt og nærmest svimer av. Og når jeg da ikke er ute av sengen føles det alltid som en liten seier.

Akkurat i kveld er det varmt da ac fortsatt ikke er fikset og med 28 grader inne sier det seg selv at dette blir en lang natt. Anders er på nattevakt og leiligheten virker enormt stor. Men sta som jeg er ligger jeg her med en vifte inn mot rommet og spiller for harde livet . Vinner litt også til og med;)

Nei å sove en hel natt er for meg en sjeldenhet og blir oftest Max 6 timer. Og er da mer sliten enn når jeg la meg. Min hjerne jobber overtid 24/7 og hvorfor slutte bare fordi jeg lukker øynene??

Så ikke kast bort sjansen din for å sove godt. Det er utrolig viktig for din mentale og fysiske helse.

God natt alle der ute:)

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: