Hetebølge nr 4☀🔥

God søndag her fra Malta og her er det nok en gang ekstra heite nyheter!! Da er vi på den 4 hetebølgen så langt i sommer og denne skal visst bli enda varmere enn de 3 første .

Det som gjør dette ekstra lite gøy er at vi fortsatt ikke har en aircondition som virker. Var visst en lekkasje og vår kjære huseier ville ikke la dem fikse den der og da. Alt dreier seg litt om penger tror jeg???

Men ironien her er jo at i dag fikk vi vite at hans egen ac har tatt kvelden også, så sitter der i leiligheten med 30 varme kl 21 på kvelden;) kalles karma??

Så er vi heldige er den Kansje reparert fredag tidligst og Dvs minst 4 døgn med en enorm varme. Eneste vi har som kjøler ned nå er en gulvvifte og kan jo si at den hjelper fint lite på dagtid i 48 varme!!

Neida så dette kan jo bli litt av en uke. Spesielt siden jeg skal til sykehuset og fjerne noen førlekker, som da vil si null bading på noen dager!!

Før i dag var vi ute en tur med bilen i Mellieha og tittet. En liten by nord på øya med en av de nydeligste badestrendene ( uten å ha med badetøy selvsagt) Men å sette seg i bil med svarte skinnseter var en meget brennende opplevelse. Og Anders måtte bruke en klut over gearspaken for den var glødende.

Så alt i alt er alt du tar i nå glødende og går du i slippers kan du mer eller mindre pådra deg brannskader under bena. Føles ut som skoene smelter når du går…

Nei så jeg ligger her på sofaen med viften rett på meg i minst mulig med klær og drikker isvann … å sove er ikke noe jeg tror blir enklest fremover uansett.

Ha en flott kveld.

Beyoung💜

En kommentar om “Hetebølge nr 4☀🔥

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: