Første time med terapi på Malta.

Endelig da etter litt venting fikk jeg faktisk en time hos den eneste norske terapeuten på Malta . Både litt skremmende og veldig veldig godt å starte opp igjen .

Å skulle åpne seg totalt til nok et menneske er ikke alltid like lett , men gikk over all forventning.Etter å ha hatt ganske mange forskjellige terapeuter og behandlingsstedet siden barndommen av, blir man vant til å måtte starte litt på nytt .

Og det er virkelig verdt pengene .!! Kunne komme dit hver mnd og tømme seg og få med seg råd og Kansje noen nye verktøy vil gjøre hverdagen mye enklere på sikt:)

1.5 time er jo normalt som førstgangsterapi og såklart man blir sliten. Hele livshistorien på 90 min burde nesten vært diplomverdig.Så nå ser jeg faktisk frem til neste session og vet at etter noen fler samtaler vil mye løse seg.

Å gjøre dette privat føles mer trygt for meg enn det offentlige. Med lange ventetider og Kansje mer middelmådig erfaring er det absolutt verdt de ekstra hundrelappene. Og min helse har ingen prislapp!!

Så i kveld var det godt å kose seg med kinamat og Castle med samboeren. Endelig har han noen dager fri og prøver å få mest mulig ut av tiden sammen;)

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: