1 år siden første turen til Malta!!

God søndag alle følgere. Ligger enda i sengen etter at Anders dro på jobb og så på minnene på Facebook. I dag er det nøyaktig 1 år siden jeg satte mine ben på denne herlige øya for første gang. Hadde ikke sett Anders på flere uker og en måned skulle bli fantastisk. Selv om konemor ikke var helt fornøyd med at jeg skylle reise fra henne så lenge. Men hun har støttet meg hele veien og det betyr utrolig mye.

Landet litt på ettermiddagen og varmt var det. Han stod der på flyplassen og snakker om sommerfugler da jeg skulle få gjennom tollen❤ Kan jo si at den 4 timers flyturen var preget av at jeg nesten ikke klarte å sitte stille. Tror de fleste ville hatt det på samme måten. Og enda får jeg sommerfugler i magen når jeg har vært borte fra han bare en uke;)

Kvelden ble brukt til å gå lang romantisk tur langs sjøen og spiste på Black Gold selvfølgelig. Innom flere søte restauranter og barer på veien. Malta viste seg fra sin beste side. Ikke at det er så vanskelig da øyen i seg selv er et paradis.

Når jeg tenker tilbake på alt som har skjedd siden den dagen er det jo selvsagt både plusser og minuser. Vi brukte litt tid på å bli kjent og finne ut av hvor vi skulle gå videre. Ikke bare å ha et forhold når man bor så mange mil fra hverandre. Men vi tok en sjanse og det er jeg glad for.

Hverdagen vår er som for alle andre. Mye blir rutine og jeg må ofte minne meg selv på hvor jeg bor, og hva jeg faktisk har. Midt oppi stresset er det viktig å huske alle de dagene og øyeblikkene slik som 6 august i fjor.

Ble faktisk halvveis vekt i dag av fyrverkeri kl 8!!!! Haha maltesere på sitt beste. Og holdt på en times tid. Jeg mener hallo det er søndag jo;)

Resten av denne dagen skal gå med til å prøve å ikke smelte bort , og må faktisk få vasket litt her.Så har Anders fri fra i ettermiddag til tirsdag morgen så da skal vi nok bare kose oss sammen;)

Kos dere😉

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: