At han holder ut meg noen ganger er utrolig

Å leve med noen med psykiske lidelser er nok til tider en utfordring og jeg er intet unntak.

Nå har jeg hatt bloggen en stund og endel av mine innlegg blir mer personlig og håper noe av det kan eventuelt hjelpe noen andre. Har pratet med veldig mange med mine type lidelser og er det en ting som kommer ofte frem er at man ofte føler seg som byrde eller man ofte ber om unnskyldning for reaksjoner man får uten å helt kunne kontrollere dem.

At min samboer holder ut noen ganger er for meg litt utrolig. Med mine anfall av sinne, angst, frustrasjon og mistillit må jeg virkelig si at han takler dette bedre enn jeg er vant til. Og mer enn en gang kommer da tankene på når får han nok? For alle har en grense og vi er redd for å bli forlatt.

Når jeg får mye angst og blir sårbar tar jeg alt veldig personlig. Spesielt hvis jeg føler at jeg ikke blir sett eller hørt. Men ofte skriker ikke vi høyest om hvordan vi har det når det raser rundt oss som verst. Vi setter på oss masken og tilslutt eksploderer det og da er det ikke rart våre nærmeste ikke skjønner noe som helst.

Føre jeg møtte Anders hadde jeg jobbet mye med meg selv og kommet over et mindre bra forhold. Men samtidig bygget opp mange av murene for å ikke bli såret slik igjen. Så på et vis kom han seg fort gjennom og murene falt. Dette gjorde meg til litt av et åpent sår. Naturlig at det bra føles fantastisk og det som sårer blir uutholdelig.

Jeg har flere diagnoser som er med på å gjøre meg litt som en tikkende bombe imellom og får så utrolig dårlig samvittighet etter det smeller. Sikkert endel som kjenner seg igjen på at humøret kan svinge fra ene minuttet til det andre. Kontrollbehovet er noen ganger litt for stort og hvis hjernen har lagt en plan må den for Guds skyld ikke forstyrres. Da må man jo starte på nytt!!

Finner man en mann som står der selv når du er en "crazy bitch" og skriker for så å gråte etterpå så dont loose him!!! Men vit at du også fortjener å bli sett og hørt. Vi er ikke kun diagnoser men dem er blitt en del av oss. Å bli såret vil skje uansett hvor mye vi prøver å kontrollere alt hele tiden. Tilliten må få tid til å bygges og vi er faktisk verdt den tiden! For rett person selvsagt!

Siste tiden har jeg vært ekstra sint og dårlig pga hetebølgene som har kommet på rekke og rad. Vi har hatt endel utfordringer å løse som ikke har vært våre egne valg engang. Så da med lite søvn , dårlig matlyst og mye stress har det blitt litt lite fokus på oss som par og jeg har rettet min frustrasjon på han istedenfor.

Men han lytter og blir ikke sint på meg. Han prøver heller å finne en løsning for at jeg skal få det bedre;) lar meg være sint og vise alle følelsene. Henter kald klut når anfallene kommer og setter opp tvn på rommet så jeg skal få ro til å sove. Disse tingene er jo ren kjærlighet. Han elsker meg mer enn jeg ser til tider.

Det er plass til deg!

Dette skremmer ikke meg!

Vil at jenta mi skal ha det godt!

Disse ordene sier han ofte. Vil jeg skal vite at mine ustabile emosjonelle utbrudd og anfall ikke gjør meg mindre attraktiv i hans øyne. ❤

Så ikke unnskylde for noe du ikke kan styre men jobb med å bli en bedre versjon av deg selv hver dag! Søk hjelp for det som trengs og våg å stole på de du har nære !!

Beyoung💜

2 kommentarer om “At han holder ut meg noen ganger er utrolig

Legg til din

  1. Elsker deg jenta mi og tar innover deg mine issues også. Du er tøff som få og sammen kommer vi gjennom Lucifer, det er hetebølgen for dere som ikke bor sørpå og sammen får vi snart det livet vi vil ha.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: