Ac, gubben hadde fri, penger og hetebølgen over!

Denne helgen var bare dull av kos og endelig snudde vinden litt vår vei. Først kom dem endelig med ny AC på fredagen og skal hilse og si det var som natt og dag. Endelig kunne vi puste igjen og tok ikke lange tiden føre det var kjølig her.

Så en ting mindre å ha hengende over oss.

Anders jobbet langvakt men kvelden var såpass ung så vi koste oss;) Tok bilen ut til Buggiba og endte opp på McDonald's av alle steder..Hehe

Lørdagen ble det å handle mat da vi endelig fikk tilbakebetalt det som ble trekt dobbelt for ca 2 uker siden. Og da måtte en liten frokost ute på Black gold selvsagt til også. Så var det jo fotballsesongen som satte igang for fullt og da fikk gubben med seg en kamp også;)

Resten av kvelden gikk til å spise biff , høre på musikk og prate. Jaggu bød Anders meg opp til noen danser også. Vi var på Springsteen konsert i fjor og nå danser vi ofte til en av Anders sine favorittsanger. Ikke noe mer romantisk og intimt enn det vel…

Søndagen ble rolig med sofa og serie mens vi ventet på unitedkampen skulle starte. Ingen av oss var spesielt lysten på mat så endte opp med å stikke på corner og kjøpe lasagne til oss begge. Mat du kan slenge rett i ovnen er ganske innafor på en søndag.

Og selvsagt er det ingen søndagsmiddag uten dessert :

Hjemmelaget milkshake! Og helt laktosefri!! Fikk dosen min med sjokolade for noen dager kan man si. Anders fikk sin uten krem og en dæsj Baileys oppi. Og den gikk ned på høykant.

Senere startet vi prosessen med å bleke mitt hår føre det skal farges. Men det kommer i et eget innlegg når det er ferdig;)

Ha en flott mandag. Jeg skal slappe av etter en dag på stranden og bare nyte solen☀

Beyoung💜

For Facebook Trykk her

For Instagram Trykk Her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: