Santa Marija Festiva🎉

I går var det duket for nok en byfest på Malta og denne gangen en av de større. Og flere byer samtidig. Vi valgte å reise til en liten og vakker by som heter Mqabba. Litt usikker på hvordan det uttales men;) Dette er en ganske liten by med kun 3300 innbyggere på sørsiden av Malta . Ingen moderne bygg. Beholdt de vakre fasadene og småbypreget. Utrolig faktisk hvor mange småsteder man kan dra å titte på her.

Og det synet som møtte oss var helt fantastisk. Alle bygningene i alle byene var pyntet med lys, girlandere og boder. Føltes som jul, nyttår og 17.mai på en gang!

Å komme inn i gatene og oppleve dette var magisk i seg selv. Maltesere er ekstreme med å dekorere og virkelig får de det til.

Vi fant tilslutt plassen der alle samlet seg for å se på fyrverkeriet. Det bare rant på med mennesker og lett å se dette er en stor begivenhet for beboerne vel som for turistene. Mange hadde med seg stoler og det skjønte jeg etterhvert da bena ble ganske så slitne etter å stå så lenge.

Etter masse prat som føltes som en evighet satte dem igang fyrverkeriet!! Første runden var til musikken fra Pirates of the Carribean og nr 2 med musikken fra Star Wars. Noe så utrolig synkronisert og spektakulært har jeg aldri opplevd. Video av fyrverkeriet kan sees på min Instagram !

Her ser dere en liten smakebit og kan ikke beskrives med ord egentlig! Så skal du reise til Malta følg med på hvor det skjer til hvilke tider, for dette vil du ikke gå glipp av:)

Ganske romantisk også å stå der med kjæresten i lyset og opplevelsen

Håper dere nyter innleggene og blir fristet ril selv og Kansje ta en ferie ned til denne fantastiske øya:)

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: