15 år i dag❤

Hipp hipp hurra for min kjære sønn som er hele 15 år i dag!! Siste året på ungdomsskolen og snart er det hele verden for hans føtter. Er veldig spent på hvor veien tar han hen med utdannelse og jobb.. Så smart og kreativ som han er blir dette utrolig spennede å være med på.

Synes ikke det er lenge siden han ble født ! Som alle andre mødre sier: hvor ble det av tiden? Dem vokser opp altfor fort og da må vi jaggu se at vi selv også er blitt noen år eldre.Å gå fra barn til tenåring er en ting men 15 år er ikke langt unna myndighetsalderen.Tror jeg er litt mindre klar for det enn han på de fleste måter!!

Som baby var han totalt avhengig av mamman sin. Nektet å sove i egen seng og er heldigvis fortsatt en kosegutt. Men nå er det jeg som ligger mer med hodet i fanget hans😂 Han bare vokser og vokser. Tatt igjen tanten sin i høyde føre sommeren og det har vi hatt litt moro med;)

Som dere ser er han en flott gutt og mor er så stolt at hun sprekker av gutten sin. Han er en empatisk gutt med mye å gi til alle. Og utrolig glad i brødrene sine:

Han har en stor familie selv om ikke alle er "blodsbånd". Men det har aldri betydd noe for han. Er han glad i deg viser han det på alle måter og bare er sitt fantastiske jeg. Veldig rettferdig og at ting skal gjøres lovlig og riktig;)

Uansett vil han alltid være mammas lillegutt💜

Så gratulerer kjære gutten min🎂🍾🎉

Beyoung💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: