MIN DAG SOM CRANKY BITCH!

 

!

Snakker om å våkne på feil side av senga og verdens verste humør…Ja greit nok de siste dagene har det vært ganske vanskelig å holde humøret oppe med så mye ting som man ikke kan kontrollere.Men i dag tok det nesten kaka…Jeg var sur,emosjonell, bitchy og alt var generelt galt.Ikke fikk jeg sove mer, magen rumlet men mat skulle jeg ikke ha.Tror jeg var som en 3 åring i trassalderen. Sikkert kjempesøt..hehe Endte jo da med en ikke så hyggelig diskusjon med gubben hvor alle mine følelser totalkræsjet. At han i det hele tatt gadd se på meg en stund er utrolig. Han er ikke noe engelbarn men å leve med en så moody dame er hard kost til tider. Hadde jeg enda visst hva jeg egentlig var så utrolig sint for? hva feiler det meg a?Føltes som jeg burde holdt sengen og ikke pratet til noen når jeg tenker på det i etterkant:P Jeg mener her klager jeg over mange hetebølger og at der så grusomt varmt! Men i dag så regnet det faktisk! Masse tunge skyer og det plasket ned og hva gjør jeg? jo da klager jeg på regnet!!!Blir aldri fornøyd denne dama…hehe

Etter litt mer sutring og prat endte det hele heldigvis på en ganske grei måte,og Anders fant ut at det beste var vel å rett og slett lufte dama si litt. Brente et par cd’er og satte oss i bilen. Er det noe som faktisk hjelper er det å sitte der med digg musikk og bare cruise rundt. Og her er det nok av veier å ta av. Litt underholdning ble det også. Når det regner på Malta er det litt det samme som når det snør i Norge. Folk kræsjer og kjører som snegler…Ja veiene blir glatte og ikke alle som vet å ta hensyn. I tillegg er maltesere klin gærne i trafikken fra før av og har det vi kaller maltesiske parkeringer.  Dvs midt i veien, i rundkjøringer eller generelt der det passer seg for dem der og da:P  Så da fikk jeg kjeftet litt der også. Tror Anders er glad til så lenge det ikke er han det går utover.

Nå har han heldigvis fri et par dager så da slipper jeg å sitte her hjemme så mye alene og det trengs. Blir mer og mer huleboer føles det som. Ikke at jeg har vært den mest sosiale fra før av. Også dette irriterer meg…For jeg vil jo gjerne ut å kose meg som alle andre.Men hvor moro er det å fly rundt alene hele tiden egentlig? Så bloggen er jo en av mine hobbyer men vil gjerne ha litt å skrive om også.

Vi hadde jo egentlig en mening med kjøreturen og skulle dra til Birkikara hvor vi på et eller annet mystisk vis alltid ender opp på kjøreturene. Men tror du vi klarte det sånn uten videre a du? Neida innom en hel haug med andre steder først ,så når vi først kom ditt snudde vi like gjerne snuta rett mot Black Gold. Vår egen pitstop! Denne gangen ble vel en av de raskeste turene dit. Rakk ikke drikke opp colaen engang føre gubben skulle hjem.

Grunnen til dette var at i det siste har vi pratet mye om eventuelt at han skal bytte jobb av flere grunner. Så da ble han giret på å komme hjem for å sende søknader. Og selvfølgelig skal man smi mens jernet er varmt. 

Så nå sitter vi her da med hver vår pc og banker løs på tastaturet. Kommer noen mindre fornøyde gloser fra han her borte men hallo han er mann:P Vi kommer i mål begge to og dette dreier seg jo om fremtiden vår. Og jobbsituasjonen har vært en av grunnene til mitt bitchy humør og stressnivået er i taket. Ikke noe moro å se hvor sliten kjæresten er og ønsker han en jobb han trives i. Min egoisme krever jo endel av han og slik ting er i dag er det ikke alltid så mye rom for det. 

Men nå ser dagen endel bedre ut og håper på at det fortsetter slik- Hvis ikke så blir det vel en Bitch del 2 update;) 

Håper dere alle har en mindre sutrete og koselig onsdag;)

Beyoung ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: