Endelig i mål med håret!

God kveld alle og en stund siden jeg blogget her nå. En av grunnene er fordi jeg har en blogg på wordpress som du kan følge her:

WordPress

Vil fortsette å legge ut noen innlegg her også med jevne mellomrom;) Men setter pris på om du vil følge meg på den andre også.

Men tilbake til mitt egentlige innlegg som da er dette håret mitt. Etter mange runder og 3 frisørtimer kom jeg endelig i mål.

Min kjære samboer hjalp meg med å bleke håret noen runder føre vi testet ut en hårfarge kjøpt på ebay ( scwartzkopf xxl nr 092) her er link til fargen

Live Xxl

Dette ble da resultatet: ( med to tuber)

Jeg synes denne fargen er utrolig tøff men føltes liksom som det manglet noe;) så bestemte meg for å farge hodebunn svart og få en litt mer ombre farging. Dessverre tok det svarte over det lyse røde og det ble mørkere. Så da var det tilbake til frisøren noen dager senere og farge på nytt.

Men her ser dere da det endelige resultatet :

Jeg elsker sterke farger og å leke seg litt blir man vel aldri for gammel til?? At det er en lang prosess når man går fra helt svart til blond, så rosa føre rød og svart er jo en selvfølge. Håret må tilføres fuktighet og skal love deg etter siste bleking ble jeg nesten litt redd for at jeg måtte klippe meg kort igjen:p

Men nå er jeg kjempefornøyd og frisøren jeg bruker her vi bor er flink, billig og gir seg ikke føre du er helt fornøyd;)

Ha en god natt;)

Beyoung💜

13 kommentarer om “Endelig i mål med håret!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: