En liten smak av sommer 🌞

Åååh…endelig!!! Sol, varme og bare nyte dagene var absolutt etterlengtet. Påsken kom og viser seg fra sin aller beste side. Litt kaldt om natten men det gjør ingenting med 28 pluss i solveggen.

Utemøblene er satt på plass, grillen blir flørting brukt og fregnene kommer som stjernedryss. Hva kan vel klages på nå?

De fleste reiser på ferie i påsken. Fjellet eller hytta osv. Men jeg synes påsken kan like gjerne nytes hjemme uten stressende bilturer, køer og fulle butikker rett føre man skal avgårde.

Så vår ferie startet med at vi kjørte eldstemann til TG (The Gathering) på Hamar. Der kan jeg love dere det var kaos. Og selvsagt ikke en slik tur uten noe som måtte gå litt galt. Fant ut at hjulene til gamingstolen stod igjen i garasjen🙈 Så da ble det en tur opp igjen dagen etterpå. Ja ja hva gjør man ikke for disse unga. I tillegg frøs han stakkar så mor tok med stor dobbeltdyne og pute.

Jeg driver også (endelig etter 12 år) å øvelseskjører litt igjen. Gubben klarte derfor å lure meg til å kjøre hjem fra Espa. Selvsagt etter at 10 boller var kjøpt. For dere som ikke kjenner til disse bollene sier jeg bare: må prøves! Skal godt gjøres å spise bare 1… Køen er lang og på 4 mndr hadde dem solgt 457 000 boller!!!!

Jeg hater egentlig å bli tatt bilde av og synes min plass er bak kamera. Men mannen snek seg til en Snap mens jeg kjørte…kan jo kalles bevis for at jeg faktisk kjørte 🤣

Jeg drikker ikke alkohol men finnes så mye godt uten. Dette er Sparkling rose kjøpt i Sverige. Frisk og ikke for søt. Passer til en dag som dette.

Kjøre snille mor var innom med blomster som virkelig pynter opp på den lille verandaen vår:

Og som en bonus fikk jeg jaggu en av mine favoritter: tulipaner! I lilla 🥰 Og det synes vel at den fargen brukes endel i hjemmet vårt ( dog like mye av gubben som av meg)

Favoritten til mannen: Helgrillet svinenakke. Rubbet i masse krydder, er dette ett saftig stykke kjøtt. Faktisk noe av det billigere du kan kjøpe også.

Måtte bare sjekke gradestokken da jeg synes det begynte å bli ganske varmt der jeg satt. Ikke verst i midten av april!!!

Hvordan tilbringer du/dere påsken?🐣

TINA⚘

4 kommentarer om “En liten smak av sommer 🌞

Legg til din

  1. Jeg har aldri smakt de bollene, må se om jeg får gjort noe med det i løpet av sommeren 😃 Tror det er knallvær i omtrent hele landet, helt fantastisk! Her har vært «bare» 16 grader, men kjempebra til her å være.
    Lilla er bare så nydelig, jeg har grønn, brun og lilla som yndlingsfarger. Og lilla finnes i så urolig mange fine nyanser. Veldig greit når det er advent 😂

    Vi gjorde fra oss påsketuren tidlig, og resten av påsken er hjemme, med litt fra og til 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: